lauantai 8. syyskuuta 2012

Maljapuhe- haaste
Dee antoi minulle elämäni ensimmäisen haasteen, josta olen erittäin innoissani. Maljapuhehaaste on Deen itsensä kehittelemä ja mielestäni aivan mahtava!

Ohjeet:

1. Kirjoita listaustyyliin parin rivin maljapuhe, jossa listaat viisi asiaa, josta sinulle tulee erityisen hyvä mieli/mistä olet kiitollinen.
2. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.


1) Tärkeät ihmiset

Olen kiitollinen perheestäni, sukulaisistani, ystävistäni ja kaikista ihmisistä, joita arvostan. Minut saa hyvälle tuulelle ihmiset joista välitän ja jotka tuovat elämääni väriä.

2) Eläimet

Olisi aika ankeaa ajatella elämää ilman eläimiä. Ja varsinkin ajattelen lämmöllä rakasta koiraani. Paitsi, että lokeista en erityisemmin pidä, sillä ne saattavat kakata päälleni (itselläni tosin ei ole omakohtaista kokemusta).

3) Koulutus ja terveydenhuolto

Hehehee, nyt menee kyllä tosi viralliseksi, mutta koettakaa kestää. Olen äärimmäisen iloinen siitä, että Suomessa on toimiva terveydenhuoltojärjestelmä ja täällä arvostetaan koulutusta sekä tuetaan nuorten opiskelua.

4) Turvallisuus

Täällä Suomessa on kohtuullisen turvallista elää. Iloitsen siitä suuresti.  On ihanaa opiskella, käydä töissä ja viettää laatuaikaa ystävien kanssa ilman, että koko ajan vilkuilee epäluuloisesti ympärilleen. Varovainen ja huolellinen tietenkin saa ja pitää olla, mutta noin suurimmalta osin Suomi on turvallinen paikka asua.

5) Hyvät kirjat ja suklaa

Rakastan lukemista! Hyvät kirjat ovat niin sadeilmojen kuin hellepäivien (jolloin ei jaksa tehdä mitään muuta kuin lukea) pelastus! Olen aina ollut hieman suklaariippuvainen ja iloitsen siitä, että tässä ihan vieressäni on lähikauppa, josta voin käydä vaikka aamutuimaan ostamassa suklaata. Nam!


Ja seuraavaksi haluaisin kuulla maljapuheita seuraavilta henkilöiltä ;)

8 kommenttia:

 1. Eipä muuten tule usein ajateltua neloskohdan juttuja, hyvä huomio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, pitäisi miettiä tällaisia juttuja useammin :) kiitoksia.

   Poista
 2. Kiitän, ja alankin heti kirjoitella tätä itse :D Harvinaisen kiva haaste nimittäin, vähän keskimääräistä persoonallisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tän teko oli kyllä antoisaa :)

   Poista
 3. Vau, sinäpä olet ottanut hienoja asioita huomioon. Tuntuu siltä, että omat maljapuhekohteeni pyörivät hyvin tiiviisti oman napani ympärillä x) 3 & 4 ovat erittäin tärkeitä kohtia, joille ei tule antaneeksi tarpeeksi arvoa. Niistä helposti tulee itsestäänselvyyksiä, mikä on harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä pohdin asioita aika usein tällaisesta laajasta perspektiivistä :D ja ihan totta. Ei kannata ottaa mitään itsestäänselvyytenä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Thanks ^^ I just started this blog in June :)

   Poista