maanantai 3. syyskuuta 2012

Post it!


No niin! Nyt on tultu taas pelleiltyä koneen kanssa.

Tänä aamuna koin äärettömän ihanan yllätyksen! Kiitokset tästä aamun piristyksestä kuuluvat Lilalle. Lila on nuori kirjailijanalku, jonka tulevaa tuotantoa odotan innolla :)


Lila siis antoi minulle Post it - lapun ja nyt tehtäväni olisi jakaa näitä eteenpäin :)

Haluan antaa ensimmäisen Post it - lapun rakkaalle siskolleni Marialle, joka auttoi minut alkuun blogini kanssa. Maria pitää kuvablogia, kannattaa käydä katsomassa!

Toisen Post it- lapun haluan antaa runoilevalle ystävälleni, joka kirjoittaa The Misery in My Mind - blogia :)

Kolmannen lapun annan Onnenpäiväselle, jonka tekstit saavat minut nauramaan ja iloitsemaan elämästä.

Neljännen lapun annan Deelle, äärettömän ahkeralle ja tuottelijaalle kirjoittajalle. Dee, ilman sinua meillä ei olisi tällaista kirjoittajayhteisöä. Kiitos!!!! :)

Ja ja ja haluan antaa lapun myös muutamalle muulle, kai saan jatkaa tätä myöhemminkin? Mun pitää mennä syömään! Ja ehtiä tunnille :D mutta jaan lisää lappuja, koska musta tuntuu et olis paljon enemmänkin ihmisiä jotka ansaitsee tän kunnianosoituksen :) eli palaillaan!


6 kommenttia:

 1. Heh heh bongasin tekstistäni jo yhden kirjoitusvirheen, mutta en onneksi kenenkään nimestä :D anteeksi tämä postaus tuli ny pikkusen kiireellä, mutta toivottavasti siitä on iloa! :)

  VastaaPoista
 2. Aaha, että tämän takia piti töihin miulle ilmottaa että käy lukemassa blogia :D

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Laura! On mahtavaa, että kirjoitat. Aiotko uraa kirjoittamisen parista? Ainakin selvästi hahmotat sen kautta maailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaminen on mulle tosi tärkeää ja totta, kirjoittaminen todella on mun tapa käsitellä asioita.

   Suurena tavoitteenani on, että joskus voisin julkaista kirjan tai parikin, mutta muutoin en (tietääkseni) etsi uraa kirjoittamisen parista :)

   Poista