keskiviikko 29. elokuuta 2012

Musiikista

Ajattelin kirjoittaa hieman musiikista. Itselleni hiljaisuus on tosi kiusallista. Aamuisin huomaan, että vaellan tv:n ääreen ja avaan toosan, jota en kuitenkaan katso. Taustamelu vain rauhoittaa kummasti ja sitä pystyy keskittymään tärkeisiin asioihin, kuten siihen, että kengät menevät väsyneistä silmistä huolimatta oikeisiin jalkoihin, enkä onnistu laittamaan paitaa ylleni väärinpäin. Taustamelu auttaa siis keskittymään. Samoin musiikki. Lenkillä astelen rivakasti kappaleen tahdissa. Ihmiset ovat tottuneet tanssimaan musiikin tahdissa, taputtavat käsiään, heiluttelevat jalkojaan. Musiikki saa meidät usein liikkeelle. Mistä tuli mieleeni… Musiikki on jotain, mitä jää kaipaamaan taustalle. Itselläni on aika laaja musiikkimaku ja se tuntuu myös vaihtelevan päivittäin. Seuraan harvoin valtavirtaa, mitä tulee musiikin kuunteluun, mutta toisinaan tulee huomattua, että saatankin pitää jostain kappaleesta, joka on noussut suureksi hitiksi ja soi kaikkien korvissa.

9 kommenttia:

 1. Musiikki on myös elintärkeää kirjoittamisen kannalta, ainakin minulla. Minä olen muuten sairaalollisen genreuskovainen. Se ei taida olla hyvä juttu. :D

  VastaaPoista
 2. No Dee, musiikkimakuja lienee yhtä paljon kuin ihmisiäkin :D ja aivan totta, itse usein kirjoittaessani kuuntelen samalla musiikkia. Musiikki toimii myös hyvänä inspiraatiolähteenä :)

  VastaaPoista
 3. Minua taas häiritsee kamalasti, jos tv on päällä, mutta sitä ei katsota. :) Joskus kylässä tekisi mieli mennä sulkemaan telkkari, mutta se olisi epäkohteliasta. Mutta musiikki on ihanaa ja tarpeellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha, vois asukkaat katsoa pikkusen pitkään jos menis vaan rennosti tv:n ääreen ja sulkis sen mitään kysymättä :D

   Poista
 4. Onko muuten mitään mahiksia, että ottaisit nuo sanavahvistukset pois...? :) Ne on tosi hankalia, äskenkin piti yrittää kaksi kertaa, että sain kommentin lähetettyä. Voihan ne laittaa takaisin, jos näyttää siltä, että roskapostia alkaa tulla, mutta ainakaan itselleni ei ole tullut, vaikken pidäkään vahvistuksia blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toki voin ottaa sen pois käytöstä :D alkaa itseäkin tympiä, kun niin monessa blogissa on se

   Poista
  2. Ne oli ennen suht okei, mutta nykyisin en tiedä millä suurennuslasilla niitä pitäisi katsoa, että saa selvää. Tai sitten minulla vain on huono näkö...

   Poista
 5. Sami Hedberg on niin loistava,

  VastaaPoista