maanantai 20. elokuuta 2012

Kymmenen turhaa pelkoa - muuttopäivä

1. Pelkään, etten koskaan osaa pakata rationaalisesti.

2. Pelkään, että auton takakontti laahaa maata, kun kaikki mun tavarat on kyydissä.

3. Pelkään, että auto hajoaa kaiken ton tavaramäärän takia.

4. Pelkään, että isäni selkä hajoaa tämän tavaramäärän alla (koska en itse edes jaksa nostaa kaikkia laukkujani, jotka aion siis jääräpäisesti ottaa mukaan)

5. Millä ihmeellä saan osan näistä tavaroista kotiin jossain vaiheessa?

6. Miten kellon voi kuljettaa turvallisesti?

7. Entä jos kaadun taaksepäin rappusissa?

8. Kuinka nopeasti mukaani ottamat banaanit pilaantuvat?

9. Millainen haju pilaantuneesta banaanista tulee mun matkalaukkuun?

10. MULLA EI OLE VIELÄKÄÄN SUUNTAVAISTOA!Ai mistä muka huomaa, että muuttopäivä on koittanut?

Tänään siis olisi tiedossa muutto maaseudun rauhasta Suomen pääkaupunkiseudulle. Jäiks. Kivaa tulee toivottavasti olemaan. Odotan muuttoa innolla ja rauhoitun luultavasti siinä vaiheessa, kun kaikki tavarat ovat ehjinä paikoillaan. Tänä aamuna mun oli tarkoitus vain ja ainoastaan pakata. Noh, olen tehnyt kaikkea muuta kuin pakkaamista, mutta onneksi vielä ehtii :)

Mulla on edessä siis koulupäiviä, iltatöitä, jos hyvin käy ja itsenäistä opiskelua. Eli, rakkaat lukijat, en välttämättä kykene kirjoittamaan omia tekstejä aivan joka päivä, mutta yritän pitää blogiani mahdollisimman elävänä. Eli jotain kivaa joka päivä, eiköhän sellainen lupaus onnistu :)

12 kommenttia:

 1. Jee, onnea muuttoon ja uuteen kotiin! Itsekin muutin pari viikkoa sitten, ja kyllähän se aika stressaavaa puuhaa oli, vaikka oli vielä muuttofirman porukkaa apuna :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tää kämppä on ihanan pieni, just mun näkönen. Jaan keittiön kolmen muun tytön kaa, hirmu kivaa porukkaa. Tääl oli mull melkein kaikki valmiina, piti onneks vaan pikkujuttuja raahata mukana. :)

   Mulla oli muuttofirma by isä ja äiti ;D hyvin toimii, verhotkin sain paikoilleen, mikä ei olis itseltä onnistunu.

   Poista
 2. Hyvin se muutto menee! Muutatko opiskeluiden takia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niidenpä juuri :) Hirmu hyvin olen kyll viihtynyt, ihan yllättävän nopeasti sopeuduin tänne. Ja mikään tavara ei rikkoutunu muutossa, olen tosi helpottunut :D

   Poista
 3. Et nyt sitten tee mitään niin harkitsematonta että ajattelet kuinka siun on pakko! Hengitä syvään ja rauhallisesti ja löydä oma rytmi niin kaikki menee hyvin... Nii ja hommaa helsingin kartta laukkuun ihan varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä :D joo sitä karttaa tulen tarvitsemaan! Suunnistin täällä eilen jo lyhyen matkan eksymättä! Vou, tästä se lähtee :)

   Poista
 4. Voimia ja iloa muuttoon ja tulevaan opsikeluelämään! Näin muuten juuri viime yönä unta, että jouduin muuttamaan vuorokauden varoitusajalla. Se oli aika pelottavaa :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) mun oli itse asiassa tarkoitus muuttaa vasta tänään, mutta nyt olen tosi tyytyväinen, että tuli jo eilen muutettua. Saa rauhassa tutustua hieman tähän ympäristöön ennen kuin kunnon opiskelu alkaa :)

   Aika hirveä uni, en tiedä miten itseltä onnistuisi muutto vuorokauden varoitusajalla :D

   Poista
 5. Onnea muuttoon! Itsekin painin ihan samanlaisten ongelmien kanssa tällä hetkellä. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :D täytyy kyll myöntää, että maisemanvaihdossa on omat etunsa :) itse ainakin olen ihan hurahtanut mun ikkunanäkymään ^^ talojen kattoja. Ei mitään erikoista sinänsä, mutta hauskaa katseltavaa kumminkin :)

   Poista
 6. Jeij hyvin se ilmeisesti meni, nähdään viikonloppuna! :)

  VastaaPoista