lauantai 11. elokuuta 2012

Lauantai 4.8. Lyonissa



                                          Lauantaina seikkailimme ympäri kaupunkia.





                                         Tutustuimme Lyonin Notre Dameen








                                          ja amfiteatteriin juuri ennen sateen alkamista.






                                                 
 Illalla ukkosti. Ei mitkään parhaimmat kuvat, mutta salamoista on vaikea saada hyvää kuvaa :D meni vähän hakuammunnan puolelle.


4 kommenttia:

  1. Olen ollut ulkomailla vain kerran Romaniassa. Kävin mm. Vlad Tepeksen synnyinkylässä ja Draculan linnassa mutta silti kirkot ovat niitä, jotka jäivät parhaiten mieleen. Nuokin kuvat ovat hurjia. En yleensä intoile nähtävyyksistä mutta Notre Dame pitää joskus ehdottomasti tsekata.

    VastaaPoista
  2. :) juu, osas olla pysäyttävä kokemus. Niin pysäyttävä etten edes tohtinut kuvata kirkossa! Onneks rakas pikkusiskoni antoi luvan et sain laittaa näitä upeita kuvia blogiin :) muut olikin omalla kameralla otettuja kuvia.

    Kuulemma Pariisin Notre Dame on viel hienompi. Itse olen matkustanut paljon, kiitos vanhempieni, jotka rakastavat reissaamista :) Sveitsissä oli kanss tosi upeita kirkkoja, kannattaa käydä katsomassa, jos tilaisuus tulee. Italiassa käytiin kattomassa Pisan kalteva torni. Oli tosi huikea!

    Ja itsellä on jäänyt eläväisesti mieleen Knossos, jos Kreetalla joskus käyt niin ne rauniot ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset!

    En ole koskaan käynyt Romaniassa, mut Draculan linna olis niin mun paikka! Olen suuri vampyyrifani ^^

    VastaaPoista