maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ostos-tv


Kipeänä on hauska katsoa Ostos-tv:tä. Miksi? Koska voit nauraa ihmiskunnan hulluimmille keksinnöille ja samalla viettää aikaasi tekemättä mitään. Omasta mielestäni kipeänä ja toipilaana oleminen on erittäin turhauttavaa. Nimittäin, jos et ole korkeassa kuumeessa ja keinu jossain tajuttomuuden rajamailla, aikasi käy pitkäksi. Olet sen verran kipeä, ettet periaatteessa saa tehdä juuri mitään muuta kuin hoitaa itseäsi. Ruumis tuntee olevansa flunssan kourissa ja kurkku on kuin hiomapaperin jäljiltä, mutta mielesi tuntee olevansa elämänsä voimissa.

Onneksi on Ostos-tv! Sillä minä tänäkin aamuna piristin itseäni. Huomasin pian vastaavani tv-juontajan kysymyksiin ja nauroin juontajien kustannuksella: ”Rakastan käyttää näitä rintaliivejä!”

”Vielä pieni lisä – odota – odota, tarjouksemme paranee – jos tilaat heti – saat kaupan päälle – kuulit aivan oikein – siis kaupan päälle, ilman lisäveloitusta – soita ja tilaa heti!” Hirveä hössötys milloin rintaliiveistä, milloin paistinpannuista, hierontalaitteista, rasvanpolttolaitteista, siivousvälineistä, tehosekoittimista – you name it, THEY HAVE IT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti