tiistai 21. elokuuta 2012

Your Planet Needs You!


Mulla on ollut tosi upea päivä!

En olisi voinut paremmin viettää päivää ennen opiskelujen alkua :) kiertelin ystäväni kanssa ympäri Helsinkiä ja päivän päätteeksi suuntasimme lintsille. Kävimme kahdessa laitteessa, ostin hattaran (nami!) ja nautin ihanasta auringonpaisteesta.

Olin pitkästä aikaa vuoristoradassa, ja kiljuin vain vähän. Olen erittäin ylpeä suorituksestani ^^

Katsokaa ihmeessä video, jonka kuvasin vuoristoradassa. Sen reissun aikana kommelluksia riitti! Ystäväni alkoi yllättäen kakoa ja kun ihmettelin, että mitä hän köhii, hän näytti minulle purkkaa, johon oli lentänyt ötökkä! :D tietysti purkan kuvaaminen kesken vuoristoratakyydin tuotti hankaluuksia, mutta onnistui.






Kämpillä piristin hieman huoneeni valkoisia seiniä julisteilla. Kun törmäsin näihin julisteisiin kaupassa, purskahdin nauruun. Näissä julisteissa on mielestäni jotain tosi koomista ja sympaattista samanaikaisesti. Nämä ovat niin hienoja, että pakkohan ne oli seinälle saada.







Näistä saa hyvää kannustusta :D nyt olen valmis opiskelujen alkuun!

12 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia julisteita! Mistä noita Supergirlejä saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :D toi supergirl on itse asiassa "lahjapaperia", mutta Sokokselta löysin :) ihan kestävää materiaalia, eli menee mulla julisteena :D

      Poista
  2. Hienoja julisteita, minä haluaisin tuollaisen Keep calm -julisteen, pitää käydä etsimässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) juu, kannattaa, itse oon tykänny tosta tosi paljon.

      Poista
  3. Moikka!
    Saako kysyä, että missä opiskelet? Olin näkevinäni sut tänään HEOssa, mutta en nyt uskalla luvata mitään. Voi olla, että sekoilen. :P Itte oon lehtijournalismin linjalla.

    VastaaPoista
  4. Hyvänen aika maailma on pieni! :D joo, HEOssa juu pyörin historialinjalla ;) moikataan ku tavataan. Mä en valitettavasti varmaan sua tunnista, kasvomuistini on aika olematon :D mut vetäise hihasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas jotain! No, mun blogger-kuva on aika surkea tunnistamista ajatellen, mutta lupaan tulla moikkaamaan kunhan näen sua. :) Aika hassua kyllä... :-D

      Poista
  5. Maailma on pieni...Kivoja julisteita, muuten! T. Äityli

    VastaaPoista
  6. Sulla on piristävä blogi ^^ ja noi julisteet on ihan huippuja, sopivan koomisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) joo, olin kuolla nauruun siel kaupassa. Aluksi mietin: "Apua, kehtaanko mä näitä ostaa?" Mut sit totesin itsekseni, et nää on liian hienoja, et näitä vois jättää kauppaan :D

      Ja sit jos päivä menee ihan päin pläsiä, niin sit voi aina kattoo näitä julisteita ja tulee heti parempi fiilis :D

      Poista